• header 4
  • header 5
  • header 3
  • header 1
  • header 2

Nezgodna zavarovanja

V Arena Skupini dajemo izreden pomen nezgodnim zavarovanjem. Prepričani smo namreč, da je to zaščita, ki jo potrebuje vsak posameznik! Na prvem mestu, pred vsemi investicijami in naložbami bi morala biti zaščita delovne sposobnosti!

Verjetno se vsi spomnimo kako je cela Slovenija zbirala plastične zamaške za mladega fanta, ki je v prometni nesreči izgubil nogo. Večina ljudi se žal še vedno ne zaveda, da nesreča ne izbira, prav tako pa ne vedo, da lahko svojo delovno sposobnost (govorimo o invalidnosti nad 51%) zaščitijo v višini 100.000 € že za skromnih 6 € na mesec.

Poleg omenjenega ekskluzivnega zavarovanja delovne sposobnosti je klasičnih paketov nezgodnih zavarovanj, ki jih poznamo, na trgu zares veliko. V našem podjetju le-te priredimo glede na posameznikove želje, potrebe, način preživljanja prostega časa in poklicne rizike!

Tudi tu dajemo svetovalci Arena Skupine največji poudarek zavarovanju nezgodne invalidnosti. Vodi nas namreč prepričanje, da je ključno poskrbeti za tiste rizike, ki nam lahko trajno spremenijo življenje.
Seveda vam v paket, po vaših željah, vključimo tudi zavarovanje nezgodne smrti, bolnišnično nadomestilo, dnevno nadomestilo, nezgodno mesečno rento, povrnitev stroškov zdravljenja...

Zmotno pa je tudi razmišljanje, da otroci nezgodnih zavarovanj ne potrebujejo, ko pa so izpostavljeni podobnim nevarnostim kot mi. Mlajša kot je oseba, večje zavarovalno kritje potrebuje, saj bo v primeru hujšega, sredstva potrebovala dlje časa kot starejša oseba. Tudi pri zavarovanju otrok zato starše vzpodbujamo k izbiri visokih zavarovalnih vsot za invalidnost!

Ali ste vedeli, da lahko, v kolikor je vaš malček v bolnišnici zaradi nezgode ali zaradi bolezni, prejmete nadomestilo tudi do 40 € na noč? S temi sredstvi lahko krijete nočitev, ki jo morate plačati zase, če želite biti ob otroku tudi ponoči. Ravno tako so to sredstva, ki vam nadomestijo izpad plače zaradi koriščenja neplačanega dopusta, katerega ste primorani vzeti (če je otrok v bolnišnični oskrbi in s tem pod 24-urnim varstvom, vam žal ne pripadata ne bolniški stalež ne redni dopust).
Tudi to je ena izmed možnih variant, ki jo lahko vključimo v paket otroškega nezgodnega zavarovanja...

Prepričani smo, da boste skupaj z našimi strokovnjaki našli najboljšo možno rešitev in primerno zaščito tako zase kot tudi za vaše najbližje.

Kontakt

Arena skupina d.o.o.

info@arenaskupina.com
www.arenaskupina.com
Telefon: 059 06 33 00

Pomagati pisati vašo zgodbo je naše delo.
Vaša prihodnost je naša skrb.
Vaša varnost je naša odgovornost.

ZA DANES IN JUTRI!

Točka varnosti
ARENA SKUPINA
Zavarovalniško zastopanje