• header 1
  • header 3
  • header 2
  • header 5
  • header 4

Izbira najprimernejših vrst investicij oziroma naložb tako za posameznike kot za podjetja

Arena skupina sodeluje z najbolj priznanimi slovenskimi podjetji, ki delujejo na področju naložb in investicij, zato lahko našim strankam svetujemo najbolj optimalno rešitev glede na njihove potrebe. Naloga posameznika ali določenega podjetja je osredotočenje in razvoj primarne dejavnosti, saj se le tako lahko najbolje izrazi in izkoristi svoje talente oziroma svojo tržno nišo. Na področju naložb in investicij za dolgoročno stabilnost razvoja talenta ali tržne niše, se vedno predlaga sodelovanje z izkušenimi finančnimi svetovalci, ki poskrbijo za to, da ta razvoj poteka nemoteno. Številne zadovoljne stranke potrjujejo to dejstvo, ki ga zastopamo:  posamezna področja financiranja imamo razdeljena na posamezne izkušene strokovnjake, ki se specializirajo za določeno področje/problem.

Posameznik
Posamezniki imamo obdobja v življenju nekako razdeljena na šolanje, delovno dobo in čas katerega posvetimo uživanju sadov preteklega dela (pokoj).

Ustvarjanje doma
Življenje posameznika zahteva razvoj njegovih potencialov in znanja, ki je v današnjem času pomemben za delovanje v tej družbi. Da pa lahko ta razvoj omogočimo, je izredno pomembno, da oseba v kolikor hitro možnem času pride do svojega prvega doma. Možnosti naložb, ki pripomorejo k prvemu reševanju stanovanjskega vprašanja je kar nekaj, zato se obrnite na našega svetovalca in skupaj bosta našla najboljšo rešitev.

Ustvarjanje družine
Znan slovenski pregovor pravi: »Najprej štalca, šele nato kravca« in slovenci se tega, glede na študije držimo vedno bolj, kar je pravilno. Ko smo enkrat poskrbeli za svoj dom, pride na vrsto naš podmladek, kateremu  želimo zagotoviti čimbolj pristno življenje z najboljšimi možnostmi za študij. V primeru, da imate otroke, ki so majhni, bi bilo potrebno razmišljati o dveh stvareh. Najprej o njihovem šolanju, predvsem faksu, ki bo v prihodnosti vse bolj plačljiv in je najbolje o tem razmišljati že sedaj. Druga pomembna stvar pa je ta, kako zavarovati sebe v primeru neljubega slučaja (nezgode). Ker smo odgovorni in skrbni, smo dolžni poskrbeti, da v tem primeru otroci in naš partner ne ostanejo prepuščeni sami sebi. Naš svetovalec vam bo pomagal, da boste poskrbeli za varno in kar najbolj donosno naložbo za štipendijo svojega otroka ter vas seznanil s tem, kako zaščititi sebe in svoje najbližje v primeru najhujšega.

Ustvarjanje tretjega življenjskega obdobja
Da bo čas pokoja res zaslužen za oddih in spoznavanje novih čudes tega sveta, moramo sprejeti odgovornost za ta čas že v začetku svoje delovne dobe. Glede na gospodarske razmere in obdobje tranzicije smo se o pokojninski problematiki že veliko naučili. Ta problem v tujini poznajo že  dolgo časa, zato za njih to ni več problem temveč dejstvo, ki je samoumevno, kot je nam samoumevno zavarovanje našega vozila preden ga registriramo. Da bo ta odločitev za vas lažja in čim hitrejša imamo za vas pripravljene določene naložbene produkte, ki glede na vašo starost in gmotni položaj optimizirajo vaš finančni status ob odhodu v pokoj. Predvsem je pri finančnih naložbah potrebno paziti kako boste na koncu nagrajeni.
Svetovalci Arene skupine pa vam bomo stali ob strani tudi takrat, ko boste imeli določena vprašanja ali boste potrebovali spremembe, ki se bodo dogodile zaradi vašega načina življenja. Pomembno je zaupanje, ki ga gradimo skupaj.

Podjetja
Različni cikli v svetovnem gospodarstvu narekujejo poslovno klimo tudi v našem okolju, zato je pomembno, da se obnašamo v skladu z zakoni, ki v ekonomiji vladajo. Vsako gospodarstvo ima vzpone in padce, vprašanje, ki se zastavlja pa je ali bomo MI nanje pripravljeni. Vendar ne pripravljeni tako, da bomo delovali kot deluje množica, vendar tako kot delujejo tisti pravi zmagovalci na finančnih trgih. Pomembno je, da zasledujemo te priložnosti in da se obranimo pasti, ki se nam lahko pojavijo na naši poti. Z našimi svetovalci vam bomo pripravili določene naložbene produkte, ki bodo optimalni za vaš poslovni razvoj. Naj bo vaše delo razvoj in izboljšanje vaše osnovne dejavnosti naše delo pa optimizacija vaših presežkov.

Kontakt

Arena skupina d.o.o.

info@arenaskupina.com
www.arenaskupina.com
Telefon: 059 06 33 00

Pomagati pisati vašo zgodbo je naše delo.
Vaša prihodnost je naša skrb.
Vaša varnost je naša odgovornost.

ZA DANES IN JUTRI!

Točka varnosti
ARENA SKUPINA
Zavarovalniško zastopanje